• zaloguj się
  • utwórz konto

Rekrutacja na studia podyplomowe - Diagnozowanie stanu upraw rolnych

zmień rekrutację anuluj wybór

Oferta prezentowana na tej stronie ograniczona jest do wybranej rekrutacji. Jeśli chcesz zobaczyć resztę oferty, wybierz inną rekrutację.

Jakość i bezpieczeństwo w produkcji żywności

Szczegóły
Kod NPD-PZ-22
Jednostka organizacyjna Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej
Forma studiów Niestacjonarne podyplomowe
Poziom kształcenia Studia podyplomowe
Profil studiów praktyczny
Języki wykładowe polski
Czas trwania 2 semestry
Adres komisji rekrutacyjnej ul. Seminaryjna 3 85-326 Bydgoszcz, tel. 52 374 90 03
Godziny otwarcia sekretariatu 8:00-15:00
Adres WWW https://wtiich.pbs.edu.pl/pl/wydzial/kontakt
Wymagany dokument
  • Elektroniczna wersja dokumentów
  • Studia podyplomowe
  Zadaj pytanie
Obecnie nie trwają zapisy.

(pokaż minione tury)

Nadrzędnym celem jest przekazanie wiedzy w zakresie jakości i bezpieczeństwa w produkcji żywności, uwzględniającej informacje z zakresu klasyfikacji surowców, ich wykorzystania w produkcji żywności, szczególnie pod kątem bezpieczeństwa i kontroli jakości. Więcej informacji znajdziesz klikając TUTAJ