Kod | NPD-PZ-22 |
---|---|
Jednostka organizacyjna | Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej |
Forma studiów | Niestacjonarne podyplomowe |
Poziom kształcenia | Studia podyplomowe |
Profil studiów | praktyczny |
Języki wykładowe | polski |
Limit miejsc | 18 |
Czas trwania | 2 semestry |
Adres komisji rekrutacyjnej | ul. Seminaryjna 3 85-326 Bydgoszcz, tel. 52 374 90 03 |
Godziny otwarcia sekretariatu | Biuro kształcenia biznesowego (bud RCI, pok. C2) - przyjmowanie dokumentów rekrutacyjnych: pon.-pt. 8:00-15:00 |
Adres WWW | https://pbs.edu.pl/pl/kandydat/studia-podyplomowe/biuro-kszta%C5%82cenia-biznesowego |
Wymagany dokument | |
Zadaj pytanie |
Nadrzędnym celem jest przekazanie wiedzy w zakresie jakości i bezpieczeństwa w produkcji żywności, uwzględniającej informacje z zakresu klasyfikacji surowców, ich wykorzystania w produkcji żywności, szczególnie pod kątem bezpieczeństwa i kontroli jakości. Więcej informacji znajdziesz klikając TUTAJ