Rekrutacja na studia podyplomowe 2023/2024

zmień rekrutację anuluj wybór

Oferta prezentowana na tej stronie ograniczona jest do wybranej rekrutacji. Jeśli chcesz zobaczyć resztę oferty, wybierz inną rekrutację.

Jakość i bezpieczeństwo w produkcji żywności

Szczegóły
Kod NPD-PZ-22
Jednostka organizacyjna Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej
Forma studiów Niestacjonarne podyplomowe
Poziom kształcenia Studia podyplomowe
Profil studiów praktyczny
Języki wykładowe polski
Limit miejsc 18
Czas trwania 2 semestry
Adres komisji rekrutacyjnej ul. Seminaryjna 3 85-326 Bydgoszcz, tel. 52 374 90 03
Godziny otwarcia sekretariatu Biuro kształcenia biznesowego (bud RCI, pok. C2) - przyjmowanie dokumentów rekrutacyjnych: pon.-pt. 8:00-15:00
Adres WWW https://pbs.edu.pl/pl/kandydat/studia-podyplomowe/biuro-kszta%C5%82cenia-biznesowego
Wymagany dokument
  • Elektroniczna wersja dokumentów
  • Studia podyplomowe
  Zadaj pytanie
Obecnie nie trwają zapisy.

(pokaż minione tury)

Nadrzędnym celem jest przekazanie wiedzy w zakresie jakości i bezpieczeństwa w produkcji żywności, uwzględniającej informacje z zakresu klasyfikacji surowców, ich wykorzystania w produkcji żywności, szczególnie pod kątem bezpieczeństwa i kontroli jakości. Więcej informacji znajdziesz klikając TUTAJ