Admission for postgraduate studies 2023/2024

switch registrations cancel selection

The offer displayed on this page is limited to the selected registration. If you want to see the rest of the offer, select a different registration.

Jakość i bezpieczeństwo w produkcji żywności

Details
Code NPD-PZ-22
Organizational unit Faculty of Chemical Technology and Engineering
Form of studies Postgraduate studies
Level of education Postgraduate studies
Educational profile practical
Language(s) of instruction Polish
Admission limit 18
Duration 2 semestry
Recruitment committee address ul. Seminaryjna 3 85-326 Bydgoszcz, tel. 52 374 90 03
Office opening hours Biuro kształcenia biznesowego (bud RCI, pok. C2) - przyjmowanie dokumentów rekrutacyjnych: pon.-pt. 8:00-15:00
WWW address https://pbs.edu.pl/pl/kandydat/studia-podyplomowe/biuro-kszta%C5%82cenia-biznesowego
Required document
  • Elektroniczna wersja dokumentów
  • Studia podyplomowe
  Ask a question
There is currently no active phase.

(show past turns)

Nadrzędnym celem jest przekazanie wiedzy w zakresie jakości i bezpieczeństwa w produkcji żywności, uwzględniającej informacje z zakresu klasyfikacji surowców, ich wykorzystania w produkcji żywności, szczególnie pod kątem bezpieczeństwa i kontroli jakości. Więcej informacji znajdziesz klikając TUTAJ