Code | NPD-PZ-22 |
---|---|
Organizational unit | Faculty of Chemical Technology and Engineering |
Form of studies | Postgraduate studies |
Level of education | Postgraduate studies |
Educational profile | practical |
Language(s) of instruction | Polish |
Admission limit | 18 |
Duration | 2 semestry |
Recruitment committee address | ul. Seminaryjna 3 85-326 Bydgoszcz, tel. 52 374 90 03 |
Office opening hours | Biuro kształcenia biznesowego (bud RCI, pok. C2) - przyjmowanie dokumentów rekrutacyjnych: pon.-pt. 8:00-15:00 |
WWW address | https://pbs.edu.pl/pl/kandydat/studia-podyplomowe/biuro-kszta%C5%82cenia-biznesowego |
Required document | |
Ask a question |
Nadrzędnym celem jest przekazanie wiedzy w zakresie jakości i bezpieczeństwa w produkcji żywności, uwzględniającej informacje z zakresu klasyfikacji surowców, ich wykorzystania w produkcji żywności, szczególnie pod kątem bezpieczeństwa i kontroli jakości. Więcej informacji znajdziesz klikając TUTAJ